Duurzaam ondernemen en retour sturen

 

 

Steinhauer Verlichting

Duurzaamheid en groene impact

Bij Steinhauer Verlichting zijn we niet alleen een groeiend online retailmerk, maar ook een merk dat zich met passie inzet voor een positieve milieu-impact! Met de groei van onze verkopen hebben we bij Steinhauer een duurzaam retourbeleid ingevoerd, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om zorg te dragen voor onze planeet.

Slimme oplossingen voor vermindering van transporten

We weten dat stijgende online verkopen ook kunnen leiden tot meer retourzendingen, wat helaas de milieubelasting kan vergroten door dubbele transporten. Daarom zoeken we voortdurend naar slimme manieren om het aantal ritten te verminderen. We hebben bijvoorbeeld onze verpakkingsmethoden verbeterd, zodat we meer artikelen in één zending kunnen combineren en zo het transport minimaliseren.

Grondige kwaliteitscontrole bij retourzendingen

Bij Steinhauer gaan we nog een stap verder om duurzaamheid te garanderen. Als je een artikel aan ons retourneert, wordt het pas opnieuw aan onze voorraad toegevoegd of opnieuw verzonden na een grondige kwaliteitscontrole. Als een artikel beschadigd is bij ontvangst, vragen we je om contact met ons op te nemen zodat we een passende oplossing kunnen bieden zonder dat je het beschadigde artikel hoeft terug te sturen.

Tweede kans voor onbeschadigde artikelen

Voor artikelen die niet beschadigd zijn, hebben we een geweldige oplossing: deze worden naar een van onze outletwinkels in Nederland gestuurd. Hier kunnen klanten genieten van kwaliteitsproducten tegen gereduceerde prijzen. We zorgen ervoor dat iedereen precies weet wat ze kopen in onze outletwinkels, zodat zowel onze klanten als het milieu profiteren!

Steinhauer Verlichting: Voor een stralende toekomst

Bij Steinhauer Verlichting doen we er alles aan om jou blij te maken met je aankoop én om onze planeet te beschermen. Samen gaan we voor een stralende toekomst!