De Zenith Familie

Bij Steinhauer, waar we al sinds 1933 verlichtingsarmaturen van hoge kwaliteit produceren, organiseren we onze producten in families. Elke familie heeft unieke kenmerken die terugkomen in verschillende armaturen, zoals vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Vandaag willen we graag de Familie Zenith onder de aandacht brengen—een moderne verlichtingsserie die verkrijgbaar is in vier elegante kleuren: zwart, staal, messing en brons.

Design en kenmerken van de familie Zenith

Wat de Zenith-serie echt bijzonder maakt, is de opvallende reflector. Deze reflector straalt niet alleen licht naar beneden, maar heeft ook een maanvormig bovenlicht dat zorgt voor een sfeervolle gloed in de ruimte. De armaturen in de staal-, messing- en bronskleurige uitvoeringen hebben bovendien een prachtig borsteleffect in de lak, wat een kenmerkende stijl is binnen de Steinhauer collectie.

Moderne technologie voor maximale functionaliteit

De Familie Zenith combineert stijlvol design met geavanceerde technologie. De lampen in deze serie zijn voorzien van instelbare lichtkleur en zijn eenvoudig dimbaar via de knopjes op de armaturen. Hierdoor kunt u de verlichting volledig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren en de sfeer van de ruimte.

De serie biedt een ruime keuze aan armaturen, waaronder tafellampen, diverse vloerlampen en wandlampen. De vloerlampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: als enkele leeslamp, als Uplight-lamp, of als een combinatie van beide, waarbij u zowel een Uplight als een leeslamp in één armatuur heeft.

Veelzijdige toepassingen

Of u nu op zoek bent naar functionele verlichting voor uw woonkamer, sfeerverlichting voor uw studeerkamer, of een stijlvol lichtaccent voor uw slaapkamer, de Familie Zenith biedt een veelzijdige en stijlvolle oplossing. Dankzij de verschillende kleuren en het tijdloze design passen de Zenith-lampen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs.

Breng met de Familie Zenith een combinatie van stijl, innovatie en functionaliteit in huis. Ontdek deze prachtige verlichtingsserie nu bij Steinhauer en creëer de perfecte ambiance in elke ruimte.