De Zelena Familie

Bij Steinhauer zijn we trots op onze lange traditie van het ontwerpen en produceren van hoogwaardige verlichtingsarmaturen sinds 1933. Onze collecties worden zorgvuldig ingedeeld in families, waarbij elk familie kenmerkende eigenschappen deelt, zoals hetzelfde glas of dezelfde reflector, toegepast op verschillende soorten armaturen. Dit stelt ons in staat om samenhangende verlichtingsoplossingen aan te bieden, waaronder vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Vandaag willen we graag de Zelena familie in de schijnwerpers zetten, een strakke, minimalistische collectie die zich richt op veelzijdige hanglampen.

De Zelena familie: Minimalistisch design met maximale functionaliteit

De Zelena familie bestaat uit een reeks hanglampen, verkrijgbaar in drie elegante kleuren: zwart, staal en brons. Deze lampen zijn een toonbeeld van minimalistisch design, waarbij strakke lijnen en moderne functionaliteit samenkomen zonder overbodige details. Wat de Zelena serie echt bijzonder maakt, is de veelzijdigheid, waardoor het een perfecte keuze is voor verschillende ruimtes, met name keukens en eetkamers.

Instelbare Verlichting en Hoogte voor de Perfecte Sfeer

Een van de meest opvallende kenmerken van de Zelena lampen is de mogelijkheid om zowel de lichtkleur als de helderheid direct op het armatuur in te stellen. Met knoppen die handig op de lamp zelf zijn geplaatst, kunt u de sfeer eenvoudig aanpassen aan elke gelegenheid, of het nu gaat om helder licht voor werk of een zachtere gloed voor het diner. Daarnaast zijn de Zelena lampen in hoogte verstelbaar, hangend aan stalen buisjes die eenvoudig aan te passen zijn, zodat u altijd de juiste hoogte kunt vinden voor optimale verlichting.

Direct en Indirect Licht voor een Gebalanceerde Sfeer

De hanglampen uit de Zelena serie zijn ontworpen met dubbele verlichting. Ze geven direct licht naar beneden, ideaal voor het verlichten van tafels, kookeilanden of werkruimtes. Tegelijkertijd hebben ze lichtpunten die naar boven schijnen, waardoor er een subtiele, indirecte gloed ontstaat die via het plafond de ruimte verlicht. Deze combinatie van direct en indirect licht zorgt voor een gebalanceerde en comfortabele sfeer, perfect voor zowel functionele verlichting als het creëren van een warme, uitnodigende omgeving.

Verkrijgbaar in Verschillende Maten voor Elke Tafel

De Zelena familie biedt een verscheidenheid aan breedtes om aan te sluiten bij verschillende tafelgroottes. Zo is artikelnummer 1482 met zijn 122 cm breedte ideaal voor tafels tot 180 cm. Voor grotere tafels biedt de 7971, met een breedte van 155 cm, uitstekende dekking. Daarnaast is het model 7970 bijzonder flexibel, met een verstelbare breedte van 88 tot 140 cm, zodat het zich perfect kan aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Een Populaire Keuze voor Keukens en Eetkamers

Dankzij het minimalistische design en de veelzijdige functionaliteit is de Zelena serie een populaire keuze voor verlichting in keukens en eetkamers. De strakke lijnen en verfijnde kleurkeuzes—zwart, staal en brons—zorgen ervoor dat deze hanglampen naadloos passen in een breed scala aan interieurstijlen, van modern tot industrieel en klassiek.

Conclusie

De Zelena familie van Steinhauer is de belichaming van minimalistisch design gecombineerd met praktische functionaliteit. Of u nu op zoek bent naar verstelbare verlichting voor uw kookeiland of een stijlvolle lamp boven uw eettafel, de Zelena serie biedt de perfecte oplossing. Ontdek de Zelena collectie op Steinhauer.nl en vind de ideale verlichting om de sfeer en stijl van uw interieur te versterken.