De Turound Familie

Sinds 1933 is Steinhauer een vertrouwde naam in de productie van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en ingedeeld in families, waarbij elk familie lid dezelfde kenmerken deelt, zoals identiek glas of eenzelfde reflector, toegepast op verschillende soorten armaturen. In deze blog willen we je graag kennis laten maken met de Turound familie, een reeks strakke en veelzijdige lampen die perfect passen in zowel moderne als klassieke interieurs.

De Turound familie: Strakke vormgeving en veelzijdige toepassing

De Turound familie is een elegante serie armaturen die beschikbaar is in geborsteld staal en mat zwart. Voor wie op zoek is naar een warme touch, zijn de vloerlampen ook verkrijgbaar in geborsteld brons. Deze familie bevat een breed scala aan lampen, waaronder vloerlampen met leesarm, uplight vloerlampen, leeslampen, bureaulampen, wandlampen en hanglampen.

Verstelbare lichtkleur en dimbaarheid

Wat de Turound serie bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de lichtkleur in te stellen tussen 2200 en 4000 kelvin. Zo kun je altijd de perfecte sfeer creëren, van warm, sfeervol licht tot helder, functioneel licht. Bovendien zijn alle armaturen dimbaar, en dit kan eenvoudig worden bediend op de armaturen zelf.

Perfect voor de woonkamer, studeerkamer en meer

De veelzijdigheid van de Turound familie maakt deze serie uitermate geschikt voor diverse ruimtes in huis. De vloerlampen en leeslampen vinden vaak hun plek in de woonkamer, waar ze niet alleen voor sfeer zorgen, maar ook functioneel licht bieden voor bijvoorbeeld het lezen van een boek. De bureaulampen en wandlampen zijn ideaal voor de studeerkamer, waar helder en gericht licht essentieel is voor een goede werkplek. De hanglampen uit de Turound serie passen perfect boven een eettafel, kookeiland of bar, waar ze zowel sfeer als praktisch licht bieden.

Conclusie

De Turound familie combineert strakke vormgeving met geavanceerde functionaliteit, waardoor deze lampen een waardevolle toevoeging zijn aan elk interieur. Of je nu op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor de woonkamer, functioneel licht voor de studeerkamer, of een stijlvolle hanglamp voor boven de eettafel, de Turound serie biedt het allemaal. Ontdek de veelzijdigheid van deze prachtige collectie op Steinhauer.nl en laat je inspireren door onze hoogwaardige verlichtingsoplossingen.