De Sparkled Light Familie

Steinhauer is al sinds 1933 een toonaangevende producent van hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Binnen ons uitgebreide assortiment delen we onze producten op in families, waarbij de armaturen vaak dezelfde kenmerken hebben, zoals hetzelfde glas of een vergelijkbare reflector, maar beschikbaar zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren. Dit zorgt voor een samenhangende look binnen de familie, met toch een veelzijdigheid aan opties.

In deze blog willen we de Sparkled Light familie in de schijnwerpers zetten. Deze serie bestaat uit grote booglampen en een bijpassende hanglamp, waarbij er verschillende kapopties beschikbaar zijn om de lampen perfect aan te laten sluiten bij diverse interieurstijlen.

De grote booglamp 7268

De blikvanger van de Sparkled Light collectie is zonder twijfel de 7268 booglamp. Deze lamp is verkrijgbaar in drie stijlvolle kleuren:

  • Zwart: Een mooie, matte zwarte finish die moeiteloos past in moderne en minimalistische interieurs.
  • Geborsteld staal: Een tijdloze kleur die goed combineert met andere stalen elementen in huis, zoals tafelpoten of handgrepen.
  • Wit: Een opkomende trendkleur die fris en modern oogt. We zijn benieuwd hoe deze kleur zich verder zal ontwikkelen in de interieurwereld.

Deze booglampen kunnen gecombineerd worden met een breed scala aan kappen, van fijn linnen in verschillende kleuren tot bamboe en zelfs een kap gemaakt van gras. De kappen hebben een royale diameter van 60 cm, wat zorgt voor een opvallende en stijlvolle uitstraling in de ruimte. De booglamp is vrijstaand en verstelbaar, met een maximale hoogte van 210 cm en een breedte van bijna 2 meter, inclusief kap. In het snoer is een handige aan/uit-schakelaar verwerkt, waardoor de lamp eenvoudig te bedienen is.

Wandlamp Alternatief: Artikel 1481

Voor situaties waarin er geen ruimte is voor een vloerlamp, is er een bijpassende wandlamp ontworpen, artikelnummer 1481. Deze lamp is verkrijgbaar in zowel staal als zwart, en biedt een elegante oplossing voor wie liever geen vloerruimte in beslag neemt.

Andere Opties in de Sparkled Light Serie

Een andere interessante optie binnen deze serie is de 3821 booglamp met drie armen. Deze variant is iets kleiner en alleen verkrijgbaar in het zwart. Voor wie liever een hanglamp wil, is er de 3602 pendel hanglamp, verkrijgbaar in staal en zwart.

Alle armaturen in de Sparkled Light serie zijn uitgerust met een E27 fitting, waardoor je zelf de gewenste lichtbron kunt kiezen en zo de sfeer en uitstraling in de ruimte volledig naar wens kunt aanpassen.

Met de vele verschillende kapopties en stijlvolle kleuruitvoeringen, past de Sparkled Light serie moeiteloos in een breed scala aan interieurstijlen. Voeg een vleugje klasse en functionaliteit toe aan je ruimte met deze veelzijdige verlichting.