De Soleil Familie

Bij Steinhauer, producent van hoogwaardige verlichtingsarmaturen sinds 1933, hebben we een rijke traditie in het ontwerpen van stijlvolle en functionele verlichting. Onze armaturen worden ingedeeld in verschillende families, waarbij elk gezin zijn eigen unieke kenmerken heeft. Vandaag richten we onze aandacht op de Familie Soleil, een moderne serie die innovatie en design perfect combineert.

Tijdloze elegantie in drie kleuren

De Soleil familie biedt een eigentijdse uitstraling in drie verfijnde kleuren: zwart, staal en brons. De staal- en bronskleurige afwerkingen hebben een prachtig geborsteld effect dat typerend is voor de Steinhauer collectie. Dit subtiele detail voegt een extra dimensie toe aan de moderne ontwerpen en zorgt ervoor dat deze lampen een echte eyecatcher zijn in elk interieur.

Uniek ontwerp en geavanceerde technologie

Wat de Soleil familie zo bijzonder maakt, is het opvallende ontwerp van de reflector. Deze reflector zorgt voor een gerichte lichtstraal naar beneden en heeft een maanvormig bovenlicht, wat zorgt voor een warme en sfeervolle ambiance. De armaturen zijn uitgerust met moderne technologie die het mogelijk maakt om de lichtkleur aan te passen en de helderheid te dimmen via de geïntegreerde knoppen. Hiermee kun je de perfecte verlichting creëren voor elke situatie.

Veelzijdige verlichtingsoplossingen

De Soleil collectie biedt een breed scala aan verlichtingsopties om aan al je behoeften te voldoen:

  • Vloerlampen: Verkrijgbaar als enkele leeslamp, enkel uplight lamp, of een combinatie van beide – een veelzijdige oplossing met uplight en leeslamp in één.
  • Hanglampen: Ideaal om een moderne uitstraling toe te voegen aan je eetkamer of keuken.
  • Wandlampen: Perfect om een stijlvolle en functionele verlichting te creëren in elke ruimte.

Innovatieve accu lamp

Een van de meest opvallende lampen in de Soleil familie is de accu lamp. Deze innovatieve leeslamp biedt ongekende flexibiliteit door het ontbreken van een aansluitsnoer. Je kunt de lamp overal neerzetten zonder je zorgen te maken over de nabijheid van een stopcontact. Met een volle lading brandt de lamp ruim 8 uur op volle sterkte. Het slimme laadsysteem werkt met een magneetje; je houdt de lamp gewoon in de buurt van de lader en deze springt er automatisch op.

Verander je ruimte met Soleil

De Soleil familie biedt een prachtige combinatie van moderne esthetiek, geavanceerde technologie en praktische oplossingen. Of je nu je woonkamer wilt verfraaien, je studie- of werkruimte wilt verlichten, of een statement wilt maken boven je eettafel, de Soleil collectie biedt veelzijdige en stijlvolle opties. Ontdek de Soleil familie bij Steinhauer en ervaar zelf hoe deze verlichting jouw interieur kan transformeren.