De Sabi Familie

Bij Steinhauer, een vertrouwde naam in verlichtingsarmaturen sinds 1933, streven we ernaar om verlichting te creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische meerwaarde biedt aan elk interieur. Onze armaturen worden ingedeeld in families, waarbij elk lid van de familie gedeelde kenmerken heeft, zoals hetzelfde glas of dezelfde reflector, toegepast op verschillende typen lampen. In deze blog willen we je graag voorstellen aan de familie Sabi, een bescheiden maar elegante collectie die perfect past in zowel Scandinavische als landelijke interieurs.

De Sabi familie: Eenvoud en elegantie in twee lampen

De Sabi familie bestaat uit slechts twee lampen: een tafellamp en een vloerlamp. Wat deze armaturen zo bijzonder maakt, is hun tijdloze ontwerp en gebruik van natuurlijke materialen. Beide lampen zijn voorzien van een driepoot gemaakt van hout, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. De poten hebben een strak, kubistisch ontwerp dat niet alleen stevig is, maar ook bijdraagt aan de moderne look van de lampen.

Verfijnde details voor een stijlvolle afwerking

Bovenop de houten driepoot bevindt zich een E27 grote fitting, waarop een prachtige witte linnen kap is geplaatst. Deze kap zorgt voor een zacht en diffuus licht, waardoor een gezellige en ontspannen sfeer wordt gecreëerd in de ruimte. Zowel de tafellamp als de vloerlamp zijn voorzien van een zwart-wit strijkijzersnoer, wat een subtiele, maar stijlvolle afwerking geeft. De schakelaar is eenvoudig te bedienen en biedt gemak zonder in te boeten aan esthetiek.

Perfect voor scandinavische en landelijke interieurs

De Sabi serie past perfect in Scandinavische en landelijke inrichtingsstijlen, waar eenvoud, functionaliteit en het gebruik van natuurlijke materialen centraal staan. De strakke lijnen en het gebruik van hout maken deze lampen een uitstekende keuze voor interieurs die gekenmerkt worden door een serene en minimalistische sfeer.

Conclusie

Hoewel de Sabi familie klein is met slechts twee lampen, bieden ze een grote impact in stijl en sfeer. De combinatie van hout, linnen en kubistisch design maakt deze lampen veelzijdig en geschikt voor diverse interieurstijlen. Ontdek de tijdloze schoonheid van de Sabi tafellamp en vloerlamp op Steinhauer.nl en voeg een vleugje Scandinavische eenvoud en landelijke charme toe aan je huis.