De Retina Familie

Bij Steinhauer, producent van hoogwaardige verlichtingsarmaturen sinds 1933, streven we ernaar om tijdloze ontwerpen te combineren met de nieuwste technologieën. Onze verlichtingscollecties zijn ingedeeld in families, waarbij elk familielid zijn eigen unieke kenmerken heeft, zoals hetzelfde glas of dezelfde reflector, toegepast in verschillende soorten armaturen. Vandaag willen we u graag voorstellen aan de Familie Retina, een kleinere maar uiterst veelzijdige serie die klassieke elegantie moeiteloos samenbrengt met moderne functies.

De Retina familie: Tijdloos ontwerp in drie kleuren

De Retina familie bestaat uit een vloerlamp en een wandlamp, beide beschikbaar in drie stijlvolle kleuren: zwart, brons en staal. Deze kleuren zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel klassieke als moderne interieurs te complementeren. De bronzen en stalen varianten zijn voorzien van een subtiel borsteleffect in de lak, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling, terwijl de zwarte uitvoering een strakke, matte finish heeft voor een eigentijdse look.

Functionele reflector voor gericht licht

Een van de opvallende kenmerken van de Retina vloerlamp is de klassieke reflector, ook wel bekend als een dakkapje. Deze reflector is niet alleen in hoogte verstelbaar, maar ook draai- en kantelbaar, waardoor u het licht precies kunt richten waar u het nodig heeft. De reflector is bevestigd aan een uitklapbare arm, wat de flexibiliteit van deze lamp nog verder vergroot. Hierdoor is de Retina vloerlamp ideaal als leeslamp naast uw favoriete stoel in de woonkamer.

De Wandlamp: Compacte Functionaliteit

De Retina wandlamp is het perfecte complement van de vloerlamp en deelt dezelfde klassieke reflector, die ook aan een uitklapbare arm is bevestigd. Dit zorgt ervoor dat de wandlamp dezelfde verfijnde uitstraling heeft, terwijl hij tegelijkertijd ruimtebesparend en functioneel is. De wandlamp is uitgerust met de nieuwste technologie, waaronder een dim-to-warm functie die zorgt voor een warme, sfeervolle verlichting. Daarnaast is de wandplaat voorzien van een USB- en USC-laadsysteem, waardoor de lamp uitstekend geschikt is als bedlampje. U kunt gemakkelijk uw apparaten opladen terwijl u geniet van de perfecte verlichting voor het lezen of ontspannen.

Klassieke elegantie, moderne gemakken

De Retina familie bewijst dat klassiek design en moderne technologie hand in hand kunnen gaan. Of u nu op zoek bent naar sfeervolle verlichting voor uw woonkamer of een praktische en stijlvolle bedlamp, de Retina serie biedt de perfecte oplossing. De combinatie van een tijdloos ontwerp, flexibele verlichting en moderne functies maakt deze serie tot een waardevolle aanvulling op elk interieur.

Conclusie

De Retina familie van Steinhauer is een prachtige keuze voor wie op zoek is naar verlichting met een klassieke uitstraling, maar niet wil inleveren op moderne functionaliteiten. Ontdek de veelzijdigheid en elegantie van de Retina serie op Steinhauer.nl en verlicht uw huis met de perfecte balans tussen traditioneel en eigentijds design.