De Reflexion Familie

Bij Steinhauer, een gerenommeerde producent van verlichtingsarmaturen sinds 1933, hebben we een uitgebreide collectie die we in verschillende families indelen. Elke familie deelt bepaalde kenmerken, zoals glasontwerpen of reflectoren, en biedt variaties in vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Vandaag richten we ons op de schitterende Reflexion familie—een verzameling armaturen die de kunst van verfijnde verlichting perfect belichaamt.

Kenmerkende Druppelvormige Glazen

De Reflexion familie valt op door de unieke druppelvormige glazen die in twee verfijnde kleuren beschikbaar zijn: amberkleurig en smoke kleurig. Deze glazen hebben een lichte spiegeling, wat niet alleen zorgt voor een opvallend visueel effect, maar ook voor een luxe uitstraling, zelfs wanneer de lampen niet branden. De druppelvormige glazen zijn een terugkerend element in deze familie en dragen bij aan het elegantie en de charme van elk armatuur.

Diverse Verlichtingsopties

De Reflexion familie biedt een veelzijdig assortiment dat geschikt is voor verschillende ruimtes en behoeften:

  • Hanglampen: Verkrijgbaar in diverse maten, van een compacte 5-lichts hanglamp die perfect is voor kleinere tafels, tot een indrukwekkende 9-lichts hanglamp voor grotere eetruimtes. De grotere versie is uitgerust met drie lichtkokers die direct licht op de tafel richten, ideaal voor functionele en sfeervolle verlichting.
  • Tafellampen: Een stijlvolle aanvulling voor bijzettafels, bureaus of nachtkastjes, waarmee je een extra touch van elegantie toevoegt aan je interieur.
  • Plafondlampen: Deze lampen passen naadloos in elke kamer en completeren de look van de Reflexion familie, terwijl ze een verfijnde uitstraling behouden.

Luxe Details en Kwaliteit

De armaturen met amberkleurig glas zijn voorzien van gouden details, zoals een gouden fittingring en gouden kokers, die de luxe uitstraling van deze lampen verder versterken. Alle armaturen in de Reflexion familie zijn uitgerust met een E27 fitting, terwijl sommige hanglampen ook GU10 fittingen in kokers combineren voor extra flexibiliteit in de lichtinval en -intensiteit.