De Piola Familie

Bij Steinhauer, een gerenommeerde producent van verlichtingsarmaturen sinds 1933, ontwerpen we unieke lampenfamilies met consistente stijlelementen. Een goed voorbeeld hiervan is de Familie Piola. Deze familie bestaat uit een 3-lichts hanglamp en een 1-lichts hanglamp, beide verkrijgbaar in zwart en staalkleur. De lampen hebben een slanke, moderne uitstraling, ideaal voor verschillende interieurstijlen.

De kleine ronde reflector van de Piola lampen straalt licht zowel naar boven als naar beneden, wat zorgt voor een prettige, gelijkmatige verlichting. Een belangrijk kenmerk is het hoogteverstellingssysteem, geïntegreerd in de kabels, dat eenvoudig te bedienen is door het samenknijpen en verschuiven van de kabels. Deze flexibiliteit maakt het gemakkelijk om de verlichting aan te passen aan elke ruimte, of het nu boven een eettafel, keukenbar of ander oppervlak is.

De zwarte uitvoering is mat zwart gepoedercoat, terwijl de staalkleurige versie een subtiel borsteleffect in de lak heeft, wat bijdraagt aan de kenmerkende Steinhauer stijl. Deze armaturen zijn niet alleen praktisch, maar ook elegant en tijdloos. Ze zijn bovendien dimbaar via een externe dimmer, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren.

Kortom, de Piola-familie biedt een verfijnde verlichtingsoplossing met een moderne twist, geschikt voor uiteenlopende toepassingen in huis. Voeg met de Piola-lampen een vleugje stijl en functionaliteit toe aan jouw interieur!