De toiletruimte uitgelicht

Goede verlichting in het toilet is een verrijking van het huis. Het toilet wordt immers ook door je gasten gebruikt, en met de juiste toiletlampen kun je een gezellige sfeer creëren zodat elke bezoeker zich meteen op zijn gemak voelt. Door lampen te kiezen die qua stijl passen bij de verlichting in je gang, woonkamer en keuken, zorg je voor een gevoel van eenheid in het hele huis. Dat maakt een toiletbezoek meteen veel aangenamer!

In grotere toiletten is het prachtig om verlichting naast de spiegel te plaatsen. Zo kan iedereen altijd even controleren of haar en make-up nog goed zitten. Een superleuke trend op dit moment is het plaatsen van een hanglamp in de hoek. Hierdoor voelen mensen zich meteen thuis, en worden toiletbezoeken soms wat langer omdat het er zo prettig vertoeven is.

 

Mooie plafondlamp voor op het toilet

Alleen een simpel peertje in het toilet kan eigenlijk niet meer. Plafondlampen met veel mogelijkheden, zoals drie lichtstanden die je met een schakelaar kunt bedienen, en plafondlampen met een bovenlicht waardoor de ruimte groter lijkt, zijn nu erg gewild. Met deze verlichtingsideeën maak je van het toilet een sfeervolle en stijlvolle ruimte!