De Constellation Familie

Bij Steinhauer, een producent van verlichtingsarmaturen sinds 1933, begrijpen we het belang van sfeervolle en functionele verlichting in huis. Onze collecties zijn ingedeeld in families, waarbij elk armatuur vaak dezelfde kenmerken deelt, zoals glas of reflectoren, maar in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Vandaag willen we de Familie Constellation in de spotlight zetten, een collectie verfijnde hanglampen die indruk maakt door hun unieke ontwerp en veelzijdigheid.

De Constellation familie: Elegant en veelzijdig

De Constellation familie bestaat uit verschillende hanglampen die verkrijgbaar zijn in twee opvallende kleurvarianten. Wat deze serie zo bijzonder maakt, zijn de bolvormige glazen die aan een neergaande buis hangen. Deze glazen zijn beschikbaar in smoke transparant en oker transparant, beide met een subtiele spiegelende afwerking. Dit zorgt ervoor dat de lampen ware eyecatchers zijn, zelfs wanneer ze niet branden.

Perfect voor verschillende ruimtes

De Constellation hanglampen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Dankzij de draaibare armaturen kunnen deze lampen boven zowel ronde als ovale tafels worden geplaatst, waardoor ze ideaal zijn voor eetkamers, keukens of woonkamers. Daarnaast worden deze lampen vaak gebruikt in hallen of vides, waar hun imposante uitstraling de ruimte direct naar een hoger niveau tilt.

Sfeervol en functioneel licht

Naast hun esthetische aantrekkingskracht biedt de Constellation serie ook functionele voordelen. Een aantal modellen binnen deze serie zijn uitgerust met een onderlicht, waardoor ze niet alleen een sfeervolle gloed creëren met de bolvormige glazen, maar ook direct licht bieden via het onderlicht. Dit maakt de lampen perfect voor ruimtes waar zowel sfeer als praktische verlichting gewenst is.

Subtiele details in messing

Hoewel de armaturen van de Constellation serie overwegend zwart zijn, bevatten sommige modellen verfijnde messing details die een vleugje luxe toevoegen aan het ontwerp. Deze combinatie van zwart met messing accenten zorgt voor een tijdloze uitstraling die zowel in moderne als klassieke interieurs tot zijn recht komt.

Conclusie

De Familie Constellation is een prachtige toevoeging aan elke ruimte, dankzij het unieke ontwerp en de veelzijdigheid van de hanglampen. Of u nu op zoek bent naar een opvallend stuk voor boven de eettafel of een stijlvolle lamp voor in de hal, de Constellation serie biedt een perfecte mix van elegantie en functionaliteit. Ontdek de mogelijkheden van deze bijzondere collectie op Steinhauer.nl en laat u inspireren door de veelzijdigheid en schoonheid van onze verlichting.