De Capri Familie

Sinds 1933 is Steinhauer een vertrouwde naam in de wereld van verlichtingsarmaturen, waar vakmanschap en stijl samenkomen. Bij Steinhauer geloven we dat verlichting meer is dan alleen een functioneel element in uw interieur; het is een kunstvorm die sfeer en karakter toevoegt aan elke ruimte. Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld in families, waarbij elk armatuur binnen een familie dezelfde kenmerkende elementen deelt. Vandaag richten we onze aandacht op een van onze meest verfijnde series: de Capri Familie.

Uniek handgemaakt glas

De Capri serie onderscheidt zich door het gebruik van prachtig, handgemaakt glas dat beschikbaar is in twee subtiele tinten: wit en oker. Dit glas bevat lichte aders die elk armatuur een uniek, verfijnd karakter geven. De zachte, gebogen lijnen van de armaturen geven de Capri serie een vleugje klassieke elegantie, terwijl het gebruik van staal zorgt voor een moderne twist. Hierdoor past deze serie perfect in zowel klassieke als eigentijdse interieurs.

Twee stijlvolle kleurvarianten

De Capri Familie komt in twee prachtige afwerkingen: warm brons en geborsteld staal. Deze kleurvarianten bieden u de mogelijkheid om een armatuur te kiezen dat naadloos aansluit bij de rest van uw interieur. De warme bronskleur voegt een vleugje gezelligheid en luxe toe, terwijl de geborstelde stalen variant een strakke, moderne uitstraling heeft die perfect is voor een eigentijdse inrichting.

Veelzijdige verlichtingsoplossingen

De Capri serie biedt een scala aan armaturen die perfect in elke ruimte van uw huis kunnen worden toegepast. De tweelichts hanglamp is ideaal voor tafels tot 190 cm breed, terwijl de drielichts hanglamp een uitstekende keuze is voor grotere eettafels. Deze hanglampen zijn niet alleen functioneel, maar ook echte blikvangers die een stijlvol statement maken in uw eetkamer.

De vloerlamp uit de Capri serie is een ware eyecatcher, niet alleen door zijn elegante ontwerp maar ook door zijn functionaliteit. Met een flexibele arm is deze lamp perfect als leeslamp, en de up-light zorgt voor een zacht, indirect licht dat via het plafond een warme gloed verspreidt. Dit maakt de Capri vloerlamp niet alleen praktisch, maar ook sfeervol.

Edison fittingen voor persoonlijke lichtkeuze

Alle armaturen in de Capri serie zijn voorzien van Edison fittingen, waardoor u zelf de keuze heeft voor de lichtbron die het beste past bij uw wensen. Of u nu kiest voor een warme, sfeervolle gloed of helder, functioneel licht, de Capri serie biedt u de flexibiliteit om uw verlichting precies zo in te stellen als u wilt.

Stijlvolle verlichting voor het hele huis

Met zijn veelzijdigheid en elegante ontwerp is de Capri serie perfect om in elke ruimte van uw huis te gebruiken. Van wandlampen die uw gang verlichten tot tafellampen die een gezellige sfeer creëren in de woonkamer, en van vloerlampen die ideaal zijn voor leeshoeken tot hanglampen die uw eetkamer verfraaien – de Capri Familie biedt stijlvolle oplossingen voor elk verlichtingsvraagstuk.

Conclusie

De Capri Familie van Steinhauer combineert tijdloze elegantie met moderne veelzijdigheid, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar stijlvolle en functionele verlichting. Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van de Capri serie op Steinhauer.nl en laat u inspireren om uw interieur te verlichten met deze unieke collectie.