De Ancilla Familie

Bij Steinhauer, een fabrikant van verlichtingsarmaturen sinds 1933, hebben we onze collectie ingedeeld in families. Deze families delen vaak dezelfde kenmerken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van hetzelfde glas of dezelfde reflector, toegepast op verschillende armaturen. Denk aan vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en plafondlampen. Vandaag willen we graag een bijzondere familie uitlichten: de Familie Ancilla.

De Familie Ancilla vormt namelijk een uitzondering op de regel. In tegenstelling tot de andere families, bestaat deze collectie uitsluitend uit tafellampen. Wat deze familie verbindt, is juist dit kenmerk: tafellampen in verschillende stijlen, passend in diverse interieurs. Een echte klassieker uit deze familie is de 6185BR, beter bekend als de notarislamp. Deze lamp, met zijn prachtige groene glazen kap, kan eenvoudig bediend worden met een trekschakelaar. De 6185BR is perfect geschikt voor een statig bureau of een klassiek dressoir en straalt tijdloze elegantie uit.

Daarnaast zijn er binnen de Ancilla-familie ook diverse tafellampen met een moderne touchschakelaar. Deze worden vaak gebruikt als bedlampje, dankzij hun gebruiksgemak en stijlvolle ontwerp.

Verken de Ancilla-familie en ontdek de verschillende tafellampen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een decoratieve toevoeging vormen aan elke ruimte.